FAQ om Stonehouse

Är Stonehouse en installatör?
Nej, Stonehouse utför inga installationer utöver programmering av läsare och taggar. Vi säljer produkter till larm och låsbolag samt kunder som använder våra produkter i installationer.Däremot så har Stonehouse delägarskap i ett av de största säkerhetstföretaget i Norden där vi får kontinuerlig feedback om marknaden för att ligga i framkant på den tekniska utvecklingen.


Var köper Stonehouse sina produkter?
Vi handlar och tillverkar våra egna produkter i Europa och Asien mestadels i Kina eller Taiwan. Övriga produkter från andra tillverkare handlar vi från främst från Tyskland, England och Sverige. 

Kan vem som helst beställa från Stonehouse Security?
Svar: Ja, det kan du göra. Du som jobbar yrkesmässigt får extra förmåner och rabatter samt eget utrymme i butiken på kundunika produkter och fraktfria priser.

Har Stonehouse lägsta pris?
Stonehouse har en affärsmodell som är extremt fokuserad på låga omkostnader och utvalda produkter som vi köper in höga volymer av och därmed så har vi alltid riktigt låga priser. Om du hittar samma produkt billigare någon annanstans (utöver speciella erbjudanden) så matchar vi det priset och ger dig 5% rabatt på nästa order som tack för att du hjälpt oss att hålla de lägsta priset.

Är produkter som lås, larm,taggar, plastkort mm originalprodukter och vilken garanti lämnar Stonehouse?
Ja, alla våra produkter kommer direkt från de stora tillverkarna och är original. Ex Philips, Bosch, ASSA, Safetron, Alarmtech, Vanderbilt.
Däremot så har Stonehouse egen tillverkning av ex.boxar, batterier och RFID produkter. I dessa RFID produkter är alltid originalchippen monterade för bästa funktion och räckvidd.

Finns Stonehouse produkter hos andra distribuörer?
Ja, du kan handla våra taggar, 10 pars larm/teleboxar USB bordsläsare ACCESS hos www.solar.se och www.secureus.se. Under hösten 2020 kommer vi att finnas hos flera av de stora grossisterna.


Skickar ni produkterna omgående?
Alla produkter som finns i lager går samma dag om du beställer före klockan 1200. Om du har valt produkter som ska anpassas så gäller leveranstiden på respektive produkt.


Kan jag lämna tillbaka en produkt om jag ångrar mig?
Du har alltid 30 dagars returrätt på dina köp under förutsättning att du inte använt produkten. Du meddelar oss via kontaktformuläret "Reklamation" i menyn Kontakta oss.

Totalsumma:
    Till kassan